Uyghurse gerechten

  • Goshluk langman

    • Prijs 15 Euro

    Homemade Uyghur noodle with meat and vegetables

     

  • Dry stir fried noodle

    • Prijs 14 Euro

    Dry stir –fired hoemade uyghur noodle with meat and vegetables.

     

  • Ding Ding fried noodle

    • Prijs 14 Euro

    Dry stir-fried homemade noodle

  • Big Dish Chicken/ Da pan Ji

    • Groot 40 Euro
    • Klein 30 Euro

    Chikken stewed in a rich spicy suase with potatoes, Green bell pepers and chillies. 
    Served with homamade pasta.

     

  • Uyghur Kebab

    • per stuk 3 Euro

    Mutto cubes roasted on a skewer.

     

  • Qoqure

    • Prijs 10 Euro

    Handmade tortellini with chopped lams and onion.
    Served as soup.

  • Wok

    • Volkoren noedels met verse groenten en kipvlet 8,5 Euro
    • Volkoren noedels met verse groenten en kalfsvlees 9,5 Euro
    • Volkoren noedels met verse groenten en garnalen 9 Euro
    • Volkoren noedels met verse groenten en Tofu 7 Euro
    • Volkoren noedels met verse groenten en ei 7 Euro
    kies uw groenten  ( Extra )    1 Euro
    Broccoli
    Paprika ( groen en rood)
    Mini mais
    Champignon
    Mushroom / chin. Paddestoelen
     
    kies uw sause    ( Gratis )
    Tokyo / Teriyaki
    Saigon / zwarte peper en knoflook
    Osaka / Oystersause
    Bali / zoetzuur 
  • Samsa

    • Prijs per stuk 2 Euro

    Bladerdeeg met gehakt vlees en ui

     

  • Tugra

    • Prijs 13 Euro

    Uyghur Dumpling with chopped lam.

     

  • Uyghur Manta

    • Prijs 14 Euro

    6 stuks

  • huang mian

    • Prijs 9 Euro
  • Liang Fen

    • Prijs 9 Euro
  • Vermicelli Salad / Pintoza

    • Prijs 7 Euro
  • Hong Shao Yu

    • Prijs 16 Euro

    Braised fish with soya sause and vagetabels.

     

  • Suan la Yu

    • Prijs 17 Euro

    Big Fish with sweet sause and vagetales.

  • Yang Soung Rou

    • Prijs 12 Euro

    Lams meat with onian. 

  • Dou Fu Rou

    • Prijs 13 Euro

    Dou fu with red paprika, rice and sause.

  • Lazi Ji

    • Prijs 10 Euro

    Chikken breast with green paper and red chilli. Served with rice.